Geef jezelf een boost…

Verhoog je frequentie en trek overvloed, gezondheid en geluk aan!

Een massage met 8 essentiële oliën, dat klinkt fantastisch toch? Een betere balans emotioneel, hormonaal, meer weerstand, een leeg hoofd en een ontspannen lijf zijn het resultaat als jij de zintuigen massage ondergaat.

Waarom zou je een massage nemen?
Natuurlijk omdat het puur genieten is, een moment helemaal voor jezelf , even niks hoeven doen, mijmeren en wegdromen. Het is ontspanning met een grote O.

Ontspanning....is meer dan even rust nemen. Net zoals stress niet alleen te maken heeft met druk zijn (lees hier mijn blog over welke vormen stress er zijn).
Ontspannen is ok zijn met dat wat er is, in elke situatie, fijn of niet fijn.
En dat is niet altijd even makkelijk.

Ontspannen kunnen we op zich best goed, als alles goed gaat en als we controle op ons welzijn hebben, kortom als de zon schijnt.
Maar wat als het even niet zo goed gaat, als het stormt en regent? Dan is het best lastig om relaxed naar je leven te kijken.

Wanneer je echt ontspannen bent dan kan je ook in slechte tijden de overview houden. Dan weet je dat ook op dit moment alles precies goed is zoals het is. Ook al zou je het liever anders zien, toch is het ok dat je in deze minder leuke periode zit. Je weet dat je er sterker uit gaat komen, ook al voelt dat natuurlijk op zo’n moment niet zo!

Ontspannen is de controle loslaten over welke situatie dan ook.
Het is het innerlijk weten dat je niks hoeft te veranderen, dat jij ok bent, dat alles precies zo is zoals het moet zijn. Het is een volledig vertrouwen dat alles goed is en dat je altijd dat krijgt wat jij nodig hebt.

Wanneer jij ontspannen bent dan zit je lichamelijk en geestelijk op een hogere frequentie. Deze hoge frequentie maakt jou weerbaar, tegen stress, tegen ziekte, tegen zeurende mensen, tegen negativiteit, etc.

Energie trekt dezelfde energie aan!


Heb jij een hoge frequentie dan trek je mensen en situaties aan met een hogere frequentie. Je zit in een lekkere flow waarin alles moeiteloos gaat en lukt.
Maar….. met een lage frequentie trek je uiteraard mensen en situaties aan met een lagere frequentie. Dan gaat alles moeizamer en op een minder leuke manier. En dat is precies niet wat je wilt.
Belangrijk dus om altijd je frequentie hoog te houden.

Als jij ontspannen bent dan is alles mogelijk!
Zonder te manipuleren, zonder controle te willen houden over iets of iemand, zonder vast te willen houden aan het oude, ontstaan de mooiste dingen.
Je bent in een andere staat van zijn en de wereld ligt aan je voeten.

Een balans massage geeft jou de ruimte om echt te ontspannen en je frequentie te verhogen. Zodat jij in de juiste energie komt en de juiste energie aantrekt.
Een moment voor jezelf waarin alles er mag zijn zoals het is, emoties, gevoelens, pijntjes, het is allemaal goed omdat het gezien en gevoeld mag worden.
Dat geeft ruimte, in je lichaam en in je hoofd.

Ik gebruik de kracht van essentiële oliën van Doterra.
De puurste en krachtigste werkzame stoffen uit de natuur worden makkelijk door de huid opgenomen.
Met 8 verschillende oliën in fijne bewegingen over de rug worden je energielijnen of ook wel meridianen geactiveerd.
Check in bij jezelf, boost je immuunsysteem, laat los wat niet meer dient en open je hart voor een mooie nieuwe jij!

Het brengt je zenuwstelsel tot rust, balanceert je hormonen, versterkt je immuunsysteem, ontspant body & mind, emoties die jou belemmeren mogen gezien worden en de massage geeft je hernieuwde energie.
Daarna kan jij de wereld weer aan!
Je weet weer wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en wat je te doen hebt.

Een ontspannen mind is vrij van belemmerende gedachten 
Een ontspannen body is vrij van klachten


Je kan vanaf nu deze heerlijke massage bij mij in de praktijk boeken voor 89 euro.


Zie ik je binnenkort?


Liefs, Cynthia

Vorige
Vorige

Yes! De scholen zijn weer begonnen….

Volgende
Volgende

Nu al in de overgang?…WTF