Cyntuigen is ontstaan vanuit een passie voor identiteit, yoga en een kleurrijk leven. Als je leeft met al je zintuigen leef je bewust. Cyntuigen staat voor een authentiek en creatief leven, waarin jij als persoon mag zijn wie je bent.

 

Ik ben nieuwsgierig naar jou als persoon, wie ben je, wat doe je en waarom. Ik daag je uit om te zijn wie je bent, puur en te doen wat je wilt.  De wereld is zoveel mooier als je jezelf bent, voor jou maar ook voor de mensen om je heen.

 

 

Cynthia

Ik ben een creatieve krullenbol, yogadocent en stylist & fotograaf. Mijn zintuigen staan altijd op scherp, ik heb een passie voor kleuren, materialen en geuren en laat me graag inspireren. Omdat al die input teveel wordt is yoga voor mij een manier van leven geworden om me af te kunnen sluiten van alles wat aan me voorbij komt. Het maakt me helderder in mijn hoofd, de energie stroomt beter, het zet me met beide voeten weer op de grond. Als chaotische creatieveling heb ik dat nodig. Iedere dag heb ik wel weer een nieuw idee maar het is onmogelijk om er altijd wat mee te doen. Mijn hoofd voelt als een vulkaan van ideeën en zonder yoga barst deze uit.

Om mij heen zie ik zo veel mensen worstelen met wat ze willen. Tieners die uit het keurslijf van hun ouders proberen te komen, jonge ouders die uit de dagelijkse sleur willen, dertig en veertig plussers die niet meer weten wat ze willen qua werk en ga maar door. Ik vind dat zo jammer om te zien en ik herken het omdat ook ik veel te lang dingen heb gedaan die niet bij mij pasten. Ik volgde de yogaopleiding en vulde deze aan met een detox yoga & coaching opleiding. Ik zag en voelde zelf wat yoga en voeding met je doet en al snel kon ik mensen inspireren. In mijn programma zie ik hoe mensen veranderen, van binnen en van buiten. Ze ontspannen, komen meer in hun kracht te staan, worden zachter voor zichzelf, authentiek en puur en staan meer open.

Als yogadocent kan ik je helpen met het vinden van de balans in je leven, houd ik je een spiegel voor en mijn intuïtie vertelt me direct wat jij nodig hebt. Als stylist werk ik aan jouw identiteit, wat straal je uit, is dat wie jij bent? Als fotograaf laat ik je meekijken naar de wereld zoals ik deze zie, niks is wat het lijkt. Als jij kan zijn wie je bent, je leven leeft zoals jij dat wilt dan is alles goed. Dan is er rust, voel je liefde en ben je gelukkig.

Dat is wat ik iedereen gun, een gelukkig leven, jouw leven, jouw FLOW!