Verlies je steeds meer grip op je leven & werk? Heb je pijnklachten die maar niet over gaan? Functioneer je steeds minder goed?

DSC00229.JPG

MOE & HYPER

De ene dag ben je doodmoe, de volgende dag hyper de pieper. Je gaat door want je hebt het nou eenmaal druk, mensen om je heen hebben je nodig en er is nog zoveel te doen. Je zou best een moment voor jezelf willen waar jij de rust en aandacht krijgt die je verdient.

pijntjes

Ondanks dat je best wel sport of beweegt blijf je last houden van kleine pijntjes, bijvoorbeeld in je rug, nek of schouders. Ze bepalen te vaak hoe jij functioneert en je bent niet meer volledig aanwezig. Je zou heel graag van deze klachten af willen maar je weet niet hoe of niks helpt.

kopstand-ibiza.jpg

triggers

In jouw mooie leventje zijn veel meningen. Die ene vriendin die zichzelf altijd zo fantastisch vindt, de opdrachtgever die altijd wel wat te klagen heeft en familie die hun mening klaar hebben staan over hoe jij het doet. Het zou fijn zijn als er een manier is om je hiervan af te kunnen sluiten.

Hoe zou het zijn als jij kan leven in je eigen flow?

Een leuk leven, zonder pijnklachten, waarin je goed functioneert op je werk, aandacht hebt voor de mensen die voor jou belangrijk zijn en ruimte is voor jouw identiteit! Een leven, flow, dat voor jou werkt ipv tegen je en dat bij je past.

Ben jij zover dat je dingen wilt doorbreken, jouw mening los kan laten, jezelf wilt leren kennen en ben je bereid daar tijd en energie in te steken?

 

 

 

Los je pijnklachten op die je al een tijdje tegen houden om voluit te leven


Verdeel je energie beter en houd tijd over voor leuke dingen.


Laat overtuigingen los die je niet meer helpen.Minder last van lichamelijke klachten en stress.

HEB JIJ HET LEF OM IN ACTIE TE KOMEN?

 


 

Kies het flow programma wat bij jou past;

 

 

YOGA YOUR FLOW - persoonlijk yoga & coaching traject bij stress-gerelateerde pijnklachten. We vinden de oorzaak van je pijnklachten en lossen ze op zodat jij weer voluit kan leven en beter presteert.

YOGA EASY FLOW - blijf langer jong en fit met yoga. Aandacht voor het ouder wordende maar nog wel fitte lichaam. Ontspannen les die je fit en soepel houdt op elke leeftijd.

YOGA EVENING FLOW - laat de dag weer los, de energie weer stromen en ga relaxed naar huis. Ontspanning door inspanning, schakel je zintuigen even helemaal uit, een moment helemaal alleen voor jou.

 

 

Ga jij door zoals je altijd hebt gedaan of kom je in actie? Blijf je slachtoffer van wat het leven je brengt of word je leider van je leven?

 

 

Het is aan jou wat je gaat doen. Je kan lekker in je comfortzone blijven en zo blijft je leven voorspelbaar en vertrouwt en zal er weinig tot niets veranderen. Of.....je komt in actie en springt uit je comfortzone, gooit alles overhoop, komt in een stroomversnelling en gaat het leven leiden zoals jij dat graag wilt.

Aan jouw de keus....blijf je TOESCHOUWER of word je LEIDER ?

 

 

deze flow is NIET geschikt als;

 

je geen tijd en geld over hebt voor je lijf en gezondheid

"ja maar" je levensmotto is

je ego groter is dan je hart

je niet van vage klachten af wilt

je klagen fijn vindt

 

deze flow is WEL geschikt als;

je lijf belangrijker is dan je garderobe

je af wilt van pijnklachten

je zowel fysiek als mentaal soepeler wilt zijn

je van jezelf houdt!

je bereid bent overtuigingen los te laten

lekker in je vel wilt zitten


"Yogales bij Cyntuigen is elke week een moment voor jezelf!
Voelen hoe je er fysiek en mentaal voor staat. Na de yogales is dit weer helemaal in balans! Cynthia heeft elke week een gevarieerde les, soms iets meer inspanning, de andere les juist meer ontspanning. Cynthia laat je in je waarde zodat de les voor iedereen mee te doen is en, het belangrijkste, het voor jezelf iets oplevert!"....,Josine

 

“Net als vele andere (mannen) dacht ik; Yoga, veel te zweverig en soft voor mij… kwam ik even tot een andere conclusie! Het is soms hard werken voor je lichaam en vooral de geest. Dat had ik niet verwacht. De lessen van Cynthia zijn lekker actief met goede uitleg en aandacht voor iedereen apart. Ik ben na iedere les weer lekker ontspannen en in balans!”...., Peter


"In eerste instantie dacht ik dat yoga niets voor mij zou zijn, te statisch en saai, maar niets is minder waar. Nu kijk ik echt uit naar de volgende yogales, het is heerlijk voor lichaam en geest. Je lichaam wordt soepeler, je leert je bewust te worden van jouw ademhaling en heerlijk te ontspannen. De lessen zijn afwisselend, veelzijdig en persoonlijk. Cynthia is een geweldige yogalerares en een mooi en warm persoon, die met iedereen rekening probeert te houden.
Een aanrader!"...,Conny

 

"Heb er echt wat aan, de yoga les waar ik met plezier heen ga en weer ontspannen van naar huis terug keer. De lessen worden professioneel en met liefde gebracht en dat is voelbaar. Als je er gemotiveerd heen gaat merk je dat je er veel aan hebt en dat je ook thuis regelmatig even wat aan yoga doet. Verrijkend en rustgevend"..., Ant

 

"Ik merk dat ik minder rugklachten heb door de yoga. Ik voel me veel soepeler als ik 's ochtends uit mijn bed kom. Ik vind Cynthia als yoga instructrice een fijne down-to-earth begeleider. Dit vind ik erg prettig"...,Yvonne

 

"De senior yogalessen bij Cyntuigen hebben mij veel gegeven en geleerd. Inmiddels ben ik van mijn rug- en heupklachten af. Door de yoga oefeningen blijf ik mijn conditie verbeteren".....,Henk

 

"Sinds ik de yogalessen bij Cyntuigen volg, voel ik me beter in m'n vel zitten.
Ik voel echt dat mijn lijf en geest er bij zijn gebaat. Mijn lichaam is soepeler en niet meer zo stram. Ook vind ik de manier van lesgeven fijn, voel een positieve energie, geen poespas maar goeie oefeningen voor lichaam en geest. Cynthia kijkt ook wat de mensen uit de groep nodig hebben. Ik ben er helemaal blij mee!"....., Elize

 

"Cynthia is een professional, weet waar ze het over heeft. Ze weet waar bij bepaalde oefeningen de pijnpunten zitten en weet van de mensen afzonderlijk waar problemen zitten. Ze let goed op hoe iedereen erbij zit of staat. Kortom er is sprake van veel persoonlijke aandacht. Chapeau!"..Ria